Spywarebekæmpende program til virksomheder

 

Har virksomheder brug for at beskytte sig mod spyware/spioner. JA

Her kan du læse om, at Spyware er skyld i, at virksomheder mister millionbeløb.

Spywarefri.dk har været så heldige, at vi har fået lov til at forhandle et program, som kan beskytte virksomheds-computere. Programmet Spy Sweeper Enterprise sælges via denne hjemmeside. Ønsker man programmet, skal man kontakte mig for at få oplyst priser m.m. Du kan hente en prøveversion ned her

Du kan købe produktet hos mig til priser, der følger Webroots prisliste. Det er således ikke dyrere at købe produktet direkte igennem mig. Din fordel er, at du kan udnytte min flerårige erfaring på området spywarebekæmpelse. Du får prisliste, produktbeskrivelse, installationsbeskrivelse og gratis prøveversion mv. Det er et nemt program at installere og benytte, men får du alligevel problemer, står jeg parat til at hjælpe dig.

Enhver virksomhed har i dag brug for spywarebeskyttelse. Spy Sweeper Enterprise er et unikt produkt på området og i stand til at sikre dit firmas computere effektivt. Om det er 2 eller 2000 computere er ligegyldigt. Spy Sweeper Enterprise installeres på serveren, og herfra leveres spywarebeskyttelsen videre til samtlige computere, der er købt licens for. Programmet kommer fra det anerkendte firma Webroot.

Spy Sweeper Enterprise skal installeres og styres centralt på en server, og alle andre maskiner skal installeres som klienter. Der købes 1 licens, som så dækker X antal klienter, alt efter hvor mange klienter der skal beskyttes, og hvor mange klienter man køber licens til.

Spy Sweeper Enterprise beskytter alle computere på netværket, også computere som i øjeblikket ikke er sat på. Måske er det bærbare computere, som bruges i forbindelse med rejser. Hvis man konfigurer serveren korrekt, så kan computerne blive opdateret ligegyldigt, hvor de er i verden. Selv hvis man har opsat det til, at de kun bliver opdateret, når de er internt på firmaets netværk, så er de alligevel beskyttet. Spy Sweeper Enterprise er stadigvæk installeret og beskytter, også selvom den ikke har kontakt til nogen server.

Ulempe: hvis den/de enkelte brugere har rettigheder til at tilføje/fjerne programmer, så kan de afinstallere Spy Sweeper Enterprise. Vi anbefaler at opsætte programmet således, at normale brugere ikke har disse rettigheder.

Hvad er Spy Sweeper Enterprise. Har du adobe 5.0 så skal du klikke her Har du adobe 6.0 el. højere skal du klikke her

Tekniske detaljer.  Har du adobe 5.0 så skal du klikke her. Har du adobe 6.0 el. højere skal du klikke her

Webroots uddybende informationer omkring spyware. Har du adobe 5.0 så skal du klikke her. Har du 6.0 el. højere så skal du klikke her

Vi sælger også lillebror SpySweeper fra vores hjemmeside Spywarefri.dk, men det kan ikke bruges til servere og skal købes og installeres for hver maskine.