Lidt om mig

 

Jeg hedder Anette Behrendt og har beskæftiget mig indenfor området spyware og virus siden 1999. Derudover underviser jeg i IT. 

Der er næsten ikke noget undervisning længere, så derfor er jeg nu også ansat på fuld tid som IT Supporter i en meget stor virksomhed. Dette job tager alt min tid, så jeg opdaterer ikke længere disse sider. Vil ikke slette siden idet der ligger mange brugbare ting.

Jeg er dybt imod alt det snavs, som ødelægger så mange computere, at jeg har oprettet firmaet Swif v/Anette Behrendt, så jeg kan hjælpe både store som små virksomheder med beskyttelse, samt af med dette snavs mm. Jeg hjælper også meget gerne private brugere med beskyttelse, samt af med deres infektioner, og andre EDB opgaver. Kontakt mig hvis du ønsker hjælp Telefonisk support/bestilling af support ydes først efter arbejdstid kl. 17

Alle ved, hvad virus er, og de fleste beskytter sig mod dette, men der er ikke mange, som kender spyware "spioner", selvom spyware er mere udbredt og langt farligere end virus. Spyware kan misbruge dit navn, stjæle din identitet og sløve din maskine, så du næsten ikke kan bruge den selv. Værst af alt, så kan spyware stjæle dine koder, også til din netbank. Det er meget vigtigt, at du beskytter dig mod spyware, så du kan føle dig Netsikker.

Jeg er en af frontfigurerne bag den danske hjemmeside www.spywarefri.dk, hvor vi vejleder både private og virksomheder om, hvordan de bør beskytte sig mod virus og spyware/spioner på computeren.

Politiken har skrevet en artikel om to af Spywarefri´s brugere, som jeg rensede via vort forum. De har desværre slettet artiklen igen, så jeg ikke kan linke til den.
Selve den infektion, som blev omtalt  i artiklen fra politiken, kan du se her

Infektionen som en anden bruger: Kim Petersen var angrebet af, kan du se her

Kim Petersen har også været i Østjyllands Radio, for at fortælle sin historie. Hvis du vil høre hans historie, så klik her

Og her kan du læse om, at Spyware er skyld i, at virksomheder mister millionbeløb.

Der er efterhånden mange virksomheder, som er hårdt angrebet af spyware.
Medarbejdernes internetforbrug i arbejdstiden, giver også en virksomhed problemer. Spywaren kan stjæle information om brugernes internetvaner, stjæler systemhastighed, og dermed forringes den effektive internetadgang. Derudover kan spyware stjæle data mm. fra virksomheden.

Hjælpen er nær til virksomheder. Jeg sælger et af de bedste spywarebekæmpende programmer - Spy Sweeper Enterprise, som kan installeres på server. Læs mere om Spy Sweeper Enterprise under erhverv.

Jeg har skrevet en del danske manualer til populære spywarebekæmpende programmer, og de har været med til at gøre Spywarefri attraktiv. Der er rigtig mange, som ikke forstår engelske installationsvejledninger, så de er glade for, forståelige danske manualer. 

Spywarefri er kendt i hele landet, især efter udsendelsen Kontant på DR1, hvor jeg medvirkede. Her rensede jeg en computer, som netop var hårdt angrebet af malware. Du kan desværre ikke længere se og høre klip fra udsendelsen, idet DR1 har pillet den af Nettet igen.

Der har netop igen, været en udsendelse, som omhandler spyware, og den var jeg medvirkende i. Det var i programmet Dagens Danmark på DR1 den 7 sep. 2005.   Jeg tog lidt billeder før udsendelsen gik i luften, dem kan du se her Udsendelsen kan du se her NB. Det er en meget stor fil som skal hentes hjem, for at du kan se videoen. Jeg vil lige nævne, at det var med vilje, at jeg skulle hente diverse infektioner. Da jeg hentede MessengerPlus, sagde jeg IKKE nej til sponsorprogrammer.

2006   Vi har nu også været i Rabatten på DR. Den udsendelse, kan du se Her.
NB. Til alle jer som har set Rabatten på DR, har jeg en lille kommentar. Det ser i udsendelsen ud til, at man, når man klikker på pakken, får installeret det prg. som blev vist på Tv - Ewido. Det er IKKE tilfældet. Der er klippet en masse af mine informationer fra. Herinde i sikkerhedspakken, får du oplysninger og en masse gode råd, om hvordan du bedst kan beskytte din computer. Ønsker du Ewido installeret, så skal du klikke på linket til Ewido, og du bliver ført ud til shoppen, hvor du kan finde downloads link til programmet. Der er en prøveperiode på 14 dage, hvor programmet både kan beskytte dig, samt scanne for infektioner. Når de 14 dage er gået, så beskyttes du ikke længere, men du kan stadig opdatere programmet, samt bruge det som scanner, som skal lede efter og fjerne infektioner fra din maskine. Programmet holder ikke op med at virke, det er kun realtime beskyttelsen som forsvinder efter de 14 dage. Nogle af de råd du finder herunder, omhandler gratis programmer, som du finder link til her i pakken. Andre råd omhandler købe programmer. Det er så meningen, at du selv skal sammensætte din pakke, enten af ene gratis programmer, eller af ene købe programmer. Du kan også vælge at kombinere gratis programmer og købe programmer. 

Derudover er vi blevet ret anerkendte, senest af Microsoft, som nu linker til vores site. Det kan du se her: http://www.microsoft.com/danmark/athome/security/spyware/spywareremove.mspx Det er virkelig noget, som vi alle på Spywarefri kan være stolte over.

Er du privat bruger, og har du brug for akut hjælp pga. virus eller spyware, og har du mod på selv at bekæmpe din infektion, så har Spywarefri et hjælpeforum, hvor jeg også opererer. Du kan finde vores forum her: www.spywarefri.dk/forum, hvor du kan oprette dig som bruger, og få gratis hjælp.

Jeg er personlig anerkendt af foreningen ASAP, som fuldgyldig professionel analytiker af spywarebekæmpelse. Er der nogle af vores kollegaers hjemmesider i udlandet, som bliver angrebet af f.eks. hackere som "angriber" deres sider, så skal vi i ASAP stå klar til at hjælpe dem. Du kan læse om ASAP her

 

 

Bemærk: Jeg påtager mig intet ansvar for evt. fejl og skader, som kan henføres til den software, jeg henviser til. Ej heller for fejlagtig brug af samme. Jeg frasiger mig ligeledes ansvar for fejl, der opstår pga. evt. manglende oplysninger fra kunden eller for defekt opstået på kundens computer. Det er ene og alene kunden, som hæfter for kundens computer og tilbehør.