Link til danske manualer til spyvarebekæmpende og virus værktøjer mm.
 

Værktøjer som finder og fjerner spyware, der er kommet ind på din computer
 


Ad-Aware version 2007 Gratis prg.
SuperAntispyware Gratis version.
 

Værktøjer som holder spyware ude fra din computer
 


SpywareBlaster Gratis prg. som ligger sig i registreringsdatabasen og passer på der ikke slipper for meget ind på din computer.
 
Ie-Spyad_zo Gratis prg. som ligger sig i registreringsdatabasen. Der lægges over 5000 kendte beskidte URL adresser ind klassificeret zone, som passer på, at disse adresser ikke kan få lov at smide deres utøj på din computer.

 

Værktøjer som passer på din startside
 


SpywareGuard Gratis prg. Det ligger sig i tray (ved uret) og passer på at du ikke kan få hijacket din startside. Det passer også på, at der ikke kan installeres for meget spyware.
 
Startup monitor Gratis prg. Passer på din startside, intet får lov til at lægge sig i din start, uden du advares af programmet.

 

Værktøj som holder spyware ude, fjerner spyware, samt passer på din startside
 


Spy Sweeper version 4.5.5 Betalings prg. Gratis prøveversion kan fås i 30 dage. Dette er det bedste spywarebekæmpende program der findes på markedet PT. Jeg kan varmt anbefale at købe dette program. Køb det her

 

Værktøj som rydder op i dine cookies, history mm.
 


IE PRIVACY KEEPER Gratis prg.
 
Emty temp folder Gratis prg.

 

Værktøj som du skal have professionel hjælp til at tyde. Aflæser og fortæller, hvad der ligger på din computer
 


Hijackthis Gratis prg. Men lad være med selv at tyde loggen.

 

Værktøj i kampen mod virus
 


Avast Freeware (gratis) Antivirus program. Et rigtig godt program, som stort set dagligt opdatere.
 
Norman Antivirus - Betalings prg. Et rigtigt godt program som jeg godt kan anbefale. Manualen er en download pdf fil. Køb det her
 
Kaspersky Antivirus - Betalings prg. For den kræsne bruger, som ønsker det bedste af det bedste.  Køb det her
 
F-Prot Gratis Antivirus prg. Bemærk: virker ikke på NTFS formaterede maskiner.
 
BullGuard Antivirus program incl. Firewall og 100 mb. backup på Internettet. Betalings program. Køb det her
 
AVG Antivirus freeware
 

Værktøj som kan slette alle overflødig filer på din computer
 


Window Washer Et prg. som virkelig kan rydde op efter dig. Første gang jeg selv kørte programmet, fjernede det 1.33 gb overflødige filer på min harddisk. Det må siges det er ret effektivt.

Ccleaner. Et prg. som også kan rydde rigtig godt op på din maskine. Følg manualen, for ikke at slette for meget. Et virkelig effektivt prg. og så er det gratis.

 

Firewall i kampen mod hackere og orm
 


Kerio Firewall et gratis produkt. Jeg vil anbefale, at du installerer en firewall. Der ligger alt for mange orme og hackere og venter på, at komme på besøg, hvis du ikke sørger for, at beskytte dig med en firewall.

Zonealarm et godt gratis produkt. Vi har ikke selv en manual, men har fundet en fin manual andet sted på Nettet. Du finder den HER

 

Browsere
 

 
Firefox Ønsker du en anden browser end den som følger med Microsoft, så kan du vælge Firefox. Der er PT. ikke så mange huller i denne browser, som der er i IE browseren. Et godt alternativ, til en anden browser.
 

Winzip
 


Winzip er et pakke prg. som kan bruges til at pakke/udpakke filer.
 

Phishing
 


Spoofstick programmet, kan hjælpe dig, så du ikke bliver bondefanget af alle de falske phishing mails. Phishing er en svindler teknik, som efterhånden er ved at blive mere udbredt. Du modtager en mail, som ser ud til at komme fra en meget officiel side. Men pas på det er den højst sandsynligt ikke.
 

Trojanske heste
 

AVG Antispyware er et program, som først og fremmest, skal holde trojanske heste ude fra din maskine. Derudover, beskytter programmet dig mod en hel del malware og adware. Køb det HER
 

PocketKnife Peek
 

PocketKnife Peek et program til Outlook, som gør det muligt at tjekke mail før du åbner en mail. Du kan læse om programmet her Manualen finder du ved at trykke på programmets navn herover.


 

Rens registreringsdatabasen
 

Regsupreme et program, som kan hjælpe dig med at få ryddet op i din registreringsdatabase. Der vil ligge mange døde strenge derinde, som trænger til at blive slettet. Få en gratis prøveversion her Scroll en anelse ned af siden. Ønsker du at købe programmet, kan du købe det her