Du er kommet ind på denne side, fordi du vil undersøge, hvordan du selv, kan scanne din computer for spyware.

Der findes ikke så mange gode onlinescannere, som kan scanne for spyware/malware. En af de få gode, finder du HER Scanneren hedder XCleaner, og kan finde og fjerne evt. spyware/malware. Det er kun hvis du har enten Windows XP eller Windows 2000, du kan bruge denne scanner. Har du enten Windows98 eller WindowsME, må du ikke benytte denne onlinescanner. Du risikerer, at du ikke længere kan få kontakt til din maskine.

Der findes freeware programmer, som også kan både finde og fjerne spyware. Dog kan du være så angrebet, at du bliver nødt til at få professionel hjælp, hvis disse scannere ikke kan klare opgaven.

Ad-Aware Det er direkte download, så programmet skal gemmes og derefter installeres på din maskine. Du finder en dansk manual til programmet HER Programmet er gratis.

AVG Antispyware Det er egentlig en trojanscanner, men det har en kæmpe database over diverse spyware/malware, og kan både finde og fjerne disse. Du finder min danske manual til programmet HER Programmet er på en måde både freeware, og betalingsprogram. Forstået på den måde, at når du henter programmet, er du de første 14 dage, både beskyttet mod spyware, og kan scanne med programmet. Efter 14 dage, forsvinder beskyttelsen, hvis du ikke køber programmet, men det kan stadig opdateres manuelt, og det kan stadig scanne din maskine. Ønsker du at købe programmet, kan du gøre det HER

SpySweeper Dette er ikke et direkte link, det kan jeg ikke give dig, idet det skifter hver 14 dag. Det ligger ude i shoppen på Spywarefri, hvor du kan købe programmet. Klik på download now, for at hente en prøveversion i 14 dage.
SpySweeper er PT. en af de bedste scannere, som finder og beskytter dig mod spyware/malware. Du kan hente prøveversionen, og scanne din maskine for infektioner. Scanneren vil også være i stand til at fjerne det, som det finder. Ønsker du at beholde programmet, må du desværre købe det, for det vil ikke kunne opdateres efter de 14 dages prøvetid. I prøveperioden, kan det kun opdateres 1 gang.

Spybot - klik på download now. Dette prg. har jeg ikke lavet en manual til. Det er et gratis program, som kan både finde og fjerne infektioner. Derudover ligger der også en vis beskyttelse i programmet, via immunisering.

Meget spyware er så genstridigt, at du bliver nødt til at få professionel hjælp til at få det fjernet helt fra din maskine. Du kan henvende dig i vores forum, hvor du kan oprette dig som bruger. Dette giver dig rettighed til at stille spørgsmål gratis.

 


Tilbage