Spoofstick brugervejledning

af Anette Behrendt
© Copyright 2007 og alle rettigheder forbeholdt.

OBS:
Denne hjemmeside er lavet i noget der kaldes frames (rammer) for at printe det ønskede ud, skal du markere den side du ønsker udskrevet, gå i filer - vælg udskriv - sæt prik i udskriv det markerede. Sørg for, at du ikke får bannerrammen, og menu rammen markeret. Der er 5 sider

Du finder programmet spoofstick her
Og du læser om, hvorfor det er en god idé at installer spoofstick her

Når du kommer ind på download siden, finder du dette billede herunder. Hvis du har Internet Explorer, skal du klikke på det link til Internet Explorer. Har du Firefox som browser, klikker du på linket Firefox.
 

 

 
Scroll dig derefter ned til dette billede herunder. Og klik så på Download Now.
 

 

 
Du vil nu blive spurgt om du vil køre denne fil. Du kan også vælge at gemme programmet på disk. Klikker du på kør, vil programmet installere sig på din computer efter hentning. Klikker du på gem, gemmes programmet, der hvor du fortæller det skal gemme sig. Jeg valgte bare at køre programmet, og ikke gemme det på disk. Klik på Kør
 


Har du Windows XP SP2 vil den nye sikkerhedsadvarsel træde i kraft, og spørger dig om du virkelig vil køre dette program. Klik på kør.
 


Du får nu at vide, at alle Internet vinduer bliver lukket. Klik Ok for at lukke alle vinduer.
 


Du bliver nu mødt af dette billede, som fortæller dig at programmet bliver installeret på din maskine. Klik på Next
 


Du skal nu læse og acceptere licensen, for at kunne installere programmet. Klik derefter I Agree, for at fortsætte installationen.
 


Her skal du fortælle hvor du ønsker SpoofStick skal installeres. Det forslår selv et sted, det kan du roligt vælger. Ønsker du anden placering, skal du klikke på Browse, og finde den placering du ønsker det skal ligge på. Klik på Next for at fortsætte installationen.
 


Her skal du vælge start menu mappen. Programmet kommer selv med et forslag. Klik på Install.
 


Klik på finish for at færdiggøre installationen.
 


På billedet herunder, kan du se at programmet har installere sig og nu ligger i min browser. Jeg kan se at det fortæller mig at jeg er på spywareinfo.dk lige netop den side jeg er på. Havde du fået en anden adresse her i feltet, end du troede du var på, så kan du rolig regne med at siden nok ikke er legal.
 


Det fylder nu lidt for meget i min browser syntes jeg. Det ændrer vi lige. Lige herover, og til venstre for den grønne tekst, kan du se der står Options, og så er der en lille pil ned. Klik på pilen ned og vælg configurer SpoofStick. Du får så det billede herunder. Sæt prik i Small (lille). Du kan også hvis du ønsker det sætte flueben i Show full host name, samt ændre farven på teksten du ser. Når du har gjort dine valg, så klikker du på OK.
 


Kan du ikke se de to billeder herover, så prøv at højreklikke et tilfældigt sted på IE værktøjslinien. Tjek om der er sat et flueben ud for "Spoofstick" - eller om der er en tom plads, hvor der ikke er sat flueben. Sæt flueben, hvis der mangler ét.