Deaktiver systemgendannelse

Nogle gange er det vigtig at deaktivere systemgendannelse, især hvis du har, eller har haft en infektion. Det er vigtig at gøre dette, da du ellers risikerer senere, at komme til at gendanne din computer, til det tidspunkt, hvor din infektion var i udbrud.

Klik med venstre musetast på Start - Alle programmer - Tilbehør - Systemværktøjer - Systemgendannelse. Så får du det billede du ser herunder. Som du kan se på billedet, er der et punkt som hedder: Indstillinger for Systemgendannelse. Klik på det.
 

 


Du vil så bliver ført ud til det sted, hvor du kan deaktiver systemgendannelsen. Se på billedet herunder. Sæt et flueben i Deaktiver Systemgendannelsen på alle drev.  Klik derefter på OK. Måske bliver du bedt om at genstarte din computer før det træder i kraft.

Vigtigt. Når du ved, at din maskine atter er ren, er det vigtigt, at du atter går ind og aktiverer din systemgendannelse. Går der noget galt på din computer, har du denne redningsplanke. Du aktiverer samme sted, som du deaktiverede. Denne gang fjerner du bare det flueben du tidligere satte i Deaktiver Systemgendannelsen på alle drev.Hvis du har fået renset din maskine, og ønsker du at oprettet et systemgendannelses punkt, som du altid kan vende tilbage til, så klik her for at se, hvordan du skal gøre.