Gendan din computer fra tidligere

Har du, en grim infektion, så kan det være du kan redde din computer nemt, ved at gendanne den fra tidligere fejlfri udgave.

Måske har du installeret et nyt program, og det viser sig at det slet ikke kører godt, så kan du også med fordel gendanne din computer, til før du installerede programmet. Se også her hvor du kan se, hvordan du skal oprettet et gendannelses punkt selv.


Klik med venstre musetast på Start - Alle programmer - Tilbehør - Systemværktøjer - Systemgendannelse. Så får du det billede du ser herunder. Klik med venstre musetast i Gendan computeren, om den var på et tidligere tidspunkt. Klik derefter på Næste.
 


Som du kan se på billedet herunder, ligner det en slags kalender. På de små pile frem og tilbage, kan du ændre den mdr. du vil gendanne din computer til. Klik på pilene for at ændre mdr. Som du også kan se på billedet, er nogle af datoerne med fed. Det er de datoer hvor man har mulighed for at gendanne sin computer til. Når du klikker på en af de datoer, vil der i højre side komme til at stå hvornår det punkt er oprettet, og under hvilket navn. I dette tilfælde er det et automatisk kontrolpunkt, som er oprettet. Havde du oprettet et punkt den 17 juli 2005, og navngivet dette punkt, så ville du kunne se det i højre side. Marker punktet, der kan sagtens ligge mange punkter en enkelt dag. Og derefter skal du klikke på Næste.Der vil gå et øjeblik, din computer vil automatisk lukke ned, og derefter gendanne sig til det ønskede punkt. Computeren genstarte automatisk, når den er gendannet. Hvis din maskine nu virker fejlfri, beholder du dette punkt, hvis ikke, kan du altid fortryde den seneste gendannelse, ved at gå ind samme sted, og denne gang vælge: Fortryd seneste gendannelse.